De eerste indruk, natuurlijk buiten.

Al je zaken op orde binnen én buiten. Lunchen met het team, vergaderen in de buitenlucht of een goede eerste indruk maken. Een verzorgde groene entree is jouw visitekaartje naar bezoekers en medewerkers.

Advies en ontwerp

Binnen de grenzen van elke buitenruimte is alles mogelijk. Gewenste beleving, budget en planning vertalen we naar een uniek ontwerp. Bodemsoort, locatie en zon- of schaduwplekken. Weelderig groen of strakke lijnen. Onze specialist houdt rekening met alle wensen.

Aanleg

Van de eerste schep in de grond tot en met de laatste beplanting werken we met oog voor detail en volgens afgesproken planning. Nieuwe inzichten tijdens de aanleg? We zijn flexibel en stellen bij waar nodig voor een perfect resultaat.

Onderhoud

Jaarrond je groene imago op orde met een onderhoudsabonnement. Van erfgoed tot kantoor, verzorgingstehuis of horecaterras, voor elk specialisme hebben wij experts in huis.

Maak kennis met onze experts

Robert
Algemeen directeur
Roy
Operationeel directeur
Siebo
Manager aanleg
Richard
Manager onderhoud
Gerelateerde projecten
Tips voor een duurzame tuin”

Binnenshuis maken we steeds meer duurzame keuzes. Dat kan ook in je tuin, op je balkon of zelfs op het dak. Heb je geen groene vingers of weinig tijd om de tuin te onderhouden? Met de volgende tips zorg jij voor een duurzame onderhoudsvriendelijke groene plek waar je heerlijk ontspant.

lees meer

Waar je van op aan kan

Duurzaam voorop
Recycling van materialen in eigen afvalstraat en oog voor lange levensduur.
Deskundig
Voor elke vraag een specialist met ervaring, kennis en liefde voor de complete buiteninrichting.
Afspraak is afspraak
Strakke begeleiding, duidelijke planning en heldere communicatie.
contact